Edelmetaal toezenden per post

Prakken Edelmetaal koopt uw goederen van goud, zilver platina of palladium ook in per post. Prakken Edelmetaal kenmerkt zich door een snelle en betrouwbare afhandeling.

U stuurt de aangeboden goederen goed verpakt in een bij voorkeur noppen enveloppe en aangetekend naar ons op. U kunt uw zending extra verzekeren tot een bedrag € 5.400,-

Ons adres is:

PEEM B.V.
G.F.Vosstraat 12
8474 BH Oldeholtpade

Daarbij voegt u een kopie van uw identiteitsbewijs en een kopie van uw bank- of giropas met een duidelijk leesbaar IBAN nummer. (Wij zullen hier zorgvuldig mee omgaan)

Tevens vermeldt u uw adres, telefoonnummer en uw E-mail adres.

De aangeboden goederen worden onder camera toezicht uitgepakt. Onze taxateurs bepalen de waarde van de door u aangeboden goederen en bellen of mailen u om de actuele inkoopwaarde door te geven. We hanteren de actuele koers op de dag van inventariseren van de ontvangen goederen. Deze biedkoersen kunt u ook vinden op onze website. Als u akkoord gaat dan storten we de inkoopwaarde op uw rekening, zo niet dan worden de goederen na betaling van 15,- euro (verzend- en administratiekosten) aangetekend naar u teruggestuurd.

NOTE: Eventuele kosten voor smelten en analyseren berekenen wij door.

(Prakken Edelmetaal neemt geen enkele verantwoording voor de verpakking en inhoud van de zending)

Heeft U nog vragen bel, whatsapp of mail ons dan.

Prakken Edelmetaal 180325-Inkoop-per-post-groot-1-300x300