Prakken Edelmetaal 2018-03-13-10.44.44-e1520934487752

Hoe kan ik per post toezenden?

Hieronder vindt u de instructies voor toezending via de post:

U stuurt de aangeboden goederen goed verpakt in een bij voorkeur stevig doosje (wat niet door de brievenbus kan) en aangetekend naar ons op. U kunt uw zending extra verzekeren tot een bedrag € 5.400,-. Graag ontvangen wij de Track & Trace van PostNL of andere vervoerder van uw zending. Deze kunt u appen of mailen.

Ons adres is:

PEEM B.V.
G.F. Vosstraat 12
8474 BH Oldeholtpade

Daarbij voegt u een kopie van uw identiteitsbewijs en een kopie van uw bank- of giropas. (U mag deze ook sturen via de mail. Wij zullen hier zorgvuldig mee omgaan.) Tevens vermeldt u uw adres, telefoonnummer en uw E-mail adres.
Voor nationale en internationale transacties hebben we ook een IBAN en een BIC code nodig die U via Uw bank kunt verkrijgen.

Indien mogelijk de goederen gesorteerd en met een lijst van de goederen (incl. de gewichten als dit kan) aanleveren.

De aangeboden goederen worden onder camera toezicht uitgepakt. Onze taxateurs bepalen de waarde van de door u aangeboden goederen en mailen u om de actuele inkoopwaarde door te geven. We hanteren de actuele koers op het moment van inventariseren van de ontvangen goederen. Deze biedkoersen kunt u ook vinden op onze website. Als u akkoord gaat dan storten we de inkoopwaarde op uw rekening, zo niet dan worden de goederen na betaling van 15,- euro (verzend- en administratiekosten) aangetekend naar u teruggestuurd.

Indien u binnen 12 uur niet reageert op de opgegeven prijs dan wordt er vanuit gegaan van een akkoord en wordt het doorgegeven bedrag overgemaakt op uw rekening.

(Prakken Edelmetaal neemt geen enkele verantwoording voor de verpakking en inhoud van de zending)

Heeft U nog vragen bel, whatsapp of mail ons dan.

NOTE: Nederlands muntgeld dient los te worden aangeleverd. Niet in muntbladen.